SUUNNITTELU

Opasteita moneen taloon

SUUNNITTELU

Logot, tekstit, grafiikat ja shopfront-suunnittelu. Kohteista tarkat piirustukset, laadukkaat, realistiset havainnekuvat ja kuvaupotukset. Kohteen visualisointi suoraan valokuviin.

Painokelpoiset logot, grafiikat. Mainokset, ilmoitukset ja painovalmiit aineistot verkkoon sekä printtiin. Laaja kokemus kuvankäsittelyssä ja painovalmiiden aineistojen tuotannossa.

Erikoisosaamista liikenteen ja pysäköinnin ohjauksessa ja opastamisessa.

Mactarra-suunnittelu

ASIAKASTÖITÄ

SUUNNITTELU

KAUPPAKESKUS LIPPULAIVA, ESPOO

MOOVY-OHJEET JA INFOTAULUT

Keväällä 2022 uudelleen avattu Espoon kauppakeskus Lippulaiva valitsi pysäköinnin operointijärjestelmäksi kotimaisen ja tamperelaisen, rekisterin tunnistukseen perustuvan Moovy parkkipalvelun.

Lippulaivan sisäänajojen pysäköinti-infojen ja maksupisteiden ohjetaulujen suunnittelussa olen käyttänyt visuaalisesti selkeää grafiikkaa ja typografiaa ”vähän on paljon” idealla. Kaikki pysäköintiin liittyvä informaatio noudattelee Moovy-värejä ja muotokieltä.

Kaikki kyltit ovat alukomposiittilevyä ja etupinnat tulostettu UV-tulostimella suoraan levyyn tai laminoitu tarratulosteena pintaan. Maksupisteiden taustainfot on korotettu holkeilla seinästä. Kaapelointi jää piiloon taulun taakse ja korotus antaa suoriin levypintoihin mukavan syvyysvaikutelman ja heittovarjon.

Opasteiden graafinen ja visuaalinen suunnittelu, infotaulujen aineistot, asennustyöt: Mactarra
Opasteiden ja kylttien UV-tulostus ja muotoonleikkaus: Tammerkosken Teollisuus Oy
Isot katto-opasteet asennus: Mainosvalo Kangasniemi Oy

Kuvat © Juha Laakso

TORIPARKKI TURKU

HALLIOPASTEET JA MOOVY-OHJEET

Turun kauppatorin alla sijaitseva uusi pysäköintilaitos, Turun Toriparkki, avautui osittain joulukuussa 2020. Parkkihallissa on paikkoja 620 autolle ja 20 sähköauton latauspistettä.

Opasteiden suunnittelussa on otettu huomioon Toriparkin laajuus. Pysäköintitasot K1 ja K2 ovat lähes koko Kauppatorin kokoisia ja tasoilla on näkyvyyttä päästä päähän molemmissa kerroksissa. Ajo-opasteiden täytyy olla luettavissa kaukaa.

Kerrosopastetaulut ovat lentokenttä-tyyppisiä, typografia ja merkinnät suuria, selkeitä ja yksiselitteisiä. Opasteiden graafiseen ja visuaalinen suunnittelu sisältää lisäksi porrasopastuksen sekä Moovy maksupisteiden infot ja opasteet.

Opasteiden graafinen ja visuaalinen suunnittelu, infotaulujen aineistot, asennustyöt: Mactarra
Opasteiden ja kylttien UV-tulostus ja muotoonleikkaus: Tammerkosken Teollisuus Oy
Opasteiden valmistus: Neontekniikka Oy

Kuvat © Juha Laakso